De prijswinnaars zijn:
Linda Broeders en Hansmaarten Tromp

Het bijzondere van deze prijspuzzel is dat er niet met letters gepuzzeld wordt, maar met woorden. De puzzel bestaat uit vakken die met elkaar verbonden zijn door middel van gekleurde lijnen. In de vakken passen korte woorden die omschreven zijn in de linker kolom. Deze woorden vormen onderling langere woorden of zinnen of uitdrukkingen, omschreven in de rechterkolom. De kleur van de lijnen geeft aan van waar tot waar de langere woorden of zinnen lopen.
De omschrijvingen staan in alfabetische volgorde. Achter die van de korte woorden staat tussen haken aangegeven uit hoeveel letters het woord bestaat.
Eén vak is al ingevuld. Aan u de opgave om de overige woorden in de juiste volgorde in de vakken te schrijven. Houdt u een gummetje bij de hand! Als u de goede woorden op de goede plaatsen hebt gezet, kloppen alle omschrijvingen.

Deze puzzel wordt geleverd als pdf om zelf te printen. Gebruikt u daarvoor het printer-icoontje rechts bovenaan bij de puzzel.
Insturen van de oplossing kan het makkelijkst via het formulier onderaan deze pagina of, indien u wenst, kunt een uitgeprinte oplossing sturen naar:
Studio Steenhuis
Prijspuzzel
Postbus 17072
1001 JB Amsterdam

Insturen kan tot 1 februari 2018.
Inzenders van de goede oplossing dingen mee naar een van de twee boekenbonnen van 25 euro.

De oplossing is:
Eerste rij: LOPEN HORDE UREN ENK LEUREN
Tweede rij: HEEN END INGE ARA MEES
Derde rij: METS PER APP DAM TEN

Oplossing bovenste rij
Oplossing middelste rij
Oplossing onderste rij