Welkom

Van harte welkom op het digitale puzzelplatform met wekelijks nieuwe puzzels zoals u van ons gewend bent in de Vrij Nederland. Hieronder vindt u enige informatie over het puzzelen op ons digitale platform.

Achtergrond

Studio Steenhuis publiceert al meer dan 25 jaar de puzzels in Vrij Nederland. De puzzels kennen veel trouwe fans. In de maandeditie van Vrij Nederland is nog slechts ruimte voor één puzzel, de Steenhuis Themapuzzel. Voor de andere puzzels is dus helaas geen plaats meer. Maar we zijn blij dat we, nu Vrij Nederland maandelijks verschijnt, de vertrouwde puzzels toch wekelijks kunnen blijven aanbieden op dit online puzzelplatform. Daarmee worden uw puzzels bereikbaar via desktop, laptop, tablet en smartphone.

Online voordelen

Sommigen van u zullen misschien even moeten wennen aan het online puzzelen. Papier heeft toch iets vertrouwds, is misschien wat persoonlijker. Maar de digitale puzzel zoals we hem hebben ontwikkeld, heeft wel heel veel voordelen. Bijvoorbeeld de extra toepassingen die op papier niet kunnen, zoals ‘hints opvragen’ en ‘inzenden’. Wat ook handig is, is dat de puzzels op verschillende apparaten gespeeld kunnen worden. Zo kunt u een puzzel beginnen op de computer en er later mee doorgaan op tablet of smartphone. En wie even geen zin heeft in een scherm, kan de puzzels gewoon printen en ouderwets met potlood en gum aan de slag. Kortom, iedereen kan puzzelen naar zijn eigen voorkeuren. U kunt alle mogelijkheden uitproberen op de puzzels die hier op de site te vinden zijn.

Het puzzelaanbod

De puzzels die we aanbieden zijn dezelfde als in het weekblad, maar dan iets uitgebreider en diverser.

  • Iedere donderdag de Themapuzzel met een actueel thema
  • Iedere zaterdag de beeldpuzzel Gezocht
  • Iedere werkdag de wisselende kleinere varia-puzzel, de Minikraker
  • Iedere dag, dus ook het weekend, vier verse S-doku’s in verschillende moeilijkheidsgraden
Een bijzonder aanbod voor VN-abonnees

Al die ambachtelijke puzzels moeten bedacht en gecreëerd worden. Ook het platform moet gebouwd en onderhouden worden. Helemaal vanzelf gaat dat natuurlijk niet. Vandaar dat er een (bescheiden) lidmaatschap aan verbonden is. Het VN-puzzelpakket bedraagt 7,50 per maand of 78,- per jaar. De VN-abonnees willen we echter een bijzonder aanbod doen. Zij kunnen profiteren van 50% korting op een jaarlidmaatschap, wat neerkomt op 39,- per jaar.

Steun en ontwikkeling

Wij hopen van harte dat wij hiermee iets passends aanbieden. Wij hopen natuurlijk ook dat u in groten getale bij ons blijft puzzelen. Wij bouwen de puzzels met hart en ziel, maar - eerlijk is eerlijk - we hebben uw steun ook wel een beetje nodig om al die hersenkrakers te kunnen blijven maken. We blijven hard werken om de site door te ontwikkelen en steeds mooier te maken. Laat u ons daarom vooral weten wat u vindt, want dan kunnen we blijven doorbouwen aan een mooie site.

Verdere informatie

Voor vragen, klachten, onduidelijkheden of schouderklopjes wendt u zich tot: info@steenhuispuzzels.nl